Släktforskning
Så släktforskar du på nätet
 

Fråga

Hej! Jag skulle vilja veta något om min mormors mor, Maria Gustava Lövgren (vet inte exakt stavning). Min mormor hette Eva Lydia Unonius, gift Lindgren. Hon levde 1891-1970 i Helsingfors (född i Tammerfors tror jag).

Svar

Nu lägger jag ut alla frågor som väntat på något slags svar en längre tid, så kanske hjälpen kommer från någon som vet eller forskar på samma person. Det finns inget bättre än släktforskarnätverkande!

 

Det går bra att kommentera här och har man riktigt intressanta uppgifter till frågeställaen får man gärna kontakta mig, så förmedlar jag kontakten vidare till frågeställaren. sara[snabela]slaktforskning.info. 

 

Viljan och nyfikenheten att hjälpa er som ställt efterlysningsfrågor här är stor, dels för att man själv lär sig väldigt mycket av sådana här omväxlande frågeställningar och dels för att jag älskar att hjälpa folk hitta sina rötter och få svar på sina frågor.

 

Men tyvärr har jag inte möjlighet att forska åt alla som letar försvunna släktingar utan att få betalt för min tid. Vill ni ha hjälp med uppdragsforskning är ni välkomna att kontakta mig på sara[snabela]slaktforskning.info. Mina släktforskningtjänster läser ni mer om på www.bevaraminnen.se

 


 
Kommentarer
 
Inga kommentarer registrerade.
 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till frågor/svar
 
 
 
Om frågan/svaret
Datum: 2017-01-02
Taggar: 
Kategorier:  EFTERLYSNINGAR
Antalet visningar:  753